parallax background
WONINGBOUW / VERBOUW

VILLA MAASLAND


Deze vrijstaande woning in Maasland is compleet verbouwd en modern ingericht


COMPLETE RESTYLE

Deze vrijstaande woning in Maasland, met aan de achterzijde een vrij uitzicht over het weiland, is compleet verbouwd en modern ingericht. Studio van Spelden heeft voor de eigenaar een nieuw ontwerp met 3D sfeerbeelden gemaakt. De entreehal en de gang zijn voorzien van grote stalen kozijnen, waardoor een open zichtlijn richting de woonkamer wordt gecreëerd. Door het aanpassen van de ruimtes is er een grote woonkamer met open keuken ontstaan, waar het kookeiland met betonblad de eyecatcher is. In de wand tussen de woonkamer en de tv-ruimte is een doorkijk gashaard geplaatst. Op de verdieping zijn alle slaapkamers gemoderniseerd en de badkamers op luxe wijze vernieuwd.